hbo opleidingen
Hbo Opleidingen Horeca.nl: Alles over leren en werken in de horeca.
De horeca en hospitality-opleiding op hbo-niveau in Nederland heet de Hoge Hotelschool. Op een Hoge Hotelschool leer je in vier jaar tijd hoe je succesvol als manager of ondernemer een bedrijf in de hospitalitybranche leidt. Je leert wensen van gasten te vertalen in servicegerichte diensten en aansprekende producten. Als hotel of restaurantmanager geef je bijvoorbeeld leiding aan mensen en zorg je ervoor dat gasten het naar hun zin hebben. Kwaliteiten als ondernemen, organiseren, servicegerichtheid en zakelijk en commercieel inzicht horen erbij. Je kunt een hbo-opleiding volgen als je een diploma hebt op minimaal havo of mbo niveau 4. De opleiding duurt vier jaar. Heb je een mbo 4 diploma op zak, dan kun je de opleiding in drie jaar afronden. Studenten van de Hoge Hotelschool zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt. Je kunt met deze studie overal ter wereld terecht, want je wordt internationaal opgeleid. In Nederland bieden 11 hbo-instellingen hotelonderwijs aan. Je kunt bij de instellingen kiezen uit een voltijd, deeltijd of duale opleiding. Een enkele instelling biedt ook een associate degree-opleiding aan, dat is een tweejarige opleiding TIO, Eurocollege, Stenden. Studeren op het hbo. meer informatie
hbo sales
MBO HBO Opleidingen Hogeschool EuroCollege.
MBO Niveau 4 2 jaar. Mensen een geweldige tijd bezorgen. Waarom studeren bij EuroCollege? Wij stomen je klaar voor het bedrijfsleven. Daarom pakken we het bij EuroCollege anders aan. Onze mbo en hbo-opleidingen staan dichtbij de praktijk. Je werkt aan échte projecten voor echte opdrachtgevers en je docenten zijn ondernemers uit het bedrijfsleven. Met duidelijke regels en structuur werken we aan je motivatie en discipline. Échte opdrachtgevers, projecten evenementen. Duidelijke regels structuur. Versneld MBO en HBO. Open dagen Download brochure. Uitgelichte studenten Studenten ervaringen. International Hotel Hospitality Management. EuroCollege leert mij om doelen te stellen. International Hotel Hospitality Management. EuroCollege leert me communicatief sterk te zijn. Hospitality Event Management. Op EuroCollege heerst een bijzondere sfeer. Pien van Trijp. International Hotel Hospitality Management. EuroCollege is betrokkenheid. International Hotel Hospitality Management. Ik voel me gehoord bij EuroCollege. Brochure Ontdek het succes. Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd. meer informatie
apothekersassistent hbo
Toelichting HBO Bacheloropleidingen SRM Opleidingen en trainingen.
In bepaalde gevallen kan het verstandig zijn om eerst een korte en voorbereidende opleiding te volgen, zodat je uitstekend voorbereid aan een volledige HBO Bacheloropleiding begint. Ook dat wordt onderzocht bij de intake. De opleidingsadviseurs adviseren je hier graag over. Praktijkgerichte aanpak voor iedereen. Je kunt altijd van start in een HBO Bacheloropleiding. Als je een werkomgeving hebt die aansluit op de opleiding, kun je de opdrachten goed maken binnen je werkomgeving. We noemen dat duaal. Als je geen passende baan hebt, loop je aanvullend stage. Dat noemen we deeltijd. Je kunt deze stage aan het einde van je studie plannen, waarbij je dit combineert met je afstuderen. Als je eerdere stage wilt lopen, is dat ook mogelijk. Met een passende baan in het werkveld is een stage niet meer nodig. Behalve volledige, erkende HBO Bacheloropleidingen hebben wij ook zeer interessante deelprogrammas op HBO-niveau in ons aanbod. Deze programmas maken deel uit van een volledige opleiding en voldoen dus aan dezelfde kwaliteitscriteria als deze opleidingen.
hbo
Alle hbo-opleidingen van A t/m Z Keuzegids Hbo 2020.
Alle opleidingen A-Z De beste. Keuzegids Hbo 2020 keuzegids.nl. Toelating en selectie. Van het Hbo naar het Wo. De beste hogescholen. Gids per vakgebied. Vind een opleiding. De beste opleidingen. Alle opleidingen van A-Z. Vind een hogeschool. De beste hogescholen.
Hbo bachelors alle 1900 bacheloropleidingen van de Nederlandse hogescholen.
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. HvA open avond. Hogeschool van Amsterdam Amsterdam. Online open avond deeltijd. Avans Hogeschool Tilburg. Online open avond deeltijd. Avans Hogeschool Tilburg. Technische Universiteit Eindhoven Eindhoven. De beste informatie over bachelorstudies in Nederland. Universitaire bachelors wordt iedere dag volledig geupdate.; De universiteiten staan zelf garant voor de kwaliteit van de informatie.; Aangeleverde informatie wordt door ons niet aangepast of gefilterd. Universitaire bachelors wil betrouwbare, onafhankelijke en vergelijkende informatie over studies op een passende wijze toegankelijk maken. Door middel van de onafhankelijke website universitairebachelors.nl wordt aanstaande studenten de mogelijkheid geboden opleidingen met elkaar te vergelijken. Primaire bron van Universitaire bachelors zijn de universiteiten. Zij leveren hun informatie aan via Hodex. Overige bronnen zijn.: Nationale Studenten Enquete. VSNU / Vereniging Hogescholen 1cijferHO. de beste opleidingen. Bachelor naar master. wat kost studeren? collegegeld tweede studie. instromen in februari. studie en handicap. profiel naar studie. hbo bachelors is opgezet vanuit de onderwijsinstellingen en is niet-commerciëel.
YoungCapital start HBO-opleiding voor IT'ers' Flexmarkt.
YoungCapital Academy werkt samen met opleider NOVI, die door Keuzegids HBO is uitgeroepen tot een van de beste ICT-opleidingen van Nederland. Focus op talentontwikkeling. Het starten van een volwaardige hbo-opleiding in IT voelt als een logische stap, stelt Ineke Kooistra. We doen meer dan jongeren aan het werk zetten. We begeleiden ze bij hun loopbaan en helpen ze bij het ontwikkelen van hun talenten. YoungCapital begon al in 2014 met het zelf opleiden van trainees in IT: in enkele maanden behalen zij een certificaat, waarmee zij direct bij bedrijven aan de slag kunnen. Kooistra: Deze IT-opleidingen zijn nog maar het begin. Uiteindelijk willen we bij YoungCapital Academy ook opleidingen aanbieden in andere branches waar tekorten zijn.
Wat is het verschil tussen hbo en wo?
facebook twitter instagram youtube linkedin whatsapp whatsapp. Technische Universiteit Delft. Voorlichting en ervaren. Wat is het verschil tussen hbo en wo? Voorlichting en ervaren. BSc Online Open dagen. TU Delft Pre-University Programme. Wat is het verschil tussen hbo en wo? Voor scholen / docenten / decanen. TU Delft Campus in Minecraft. Toelating en aanmelding. Wat is het verschil tussen hbo en wo? Kiezen voor hbo of wo studie? Verschil in inhoud en onderwerpen. Hoe ziet je studie eruit? Welk pad kan ik lopen en welke titel krijg ik? Kijk hier voor een overzicht van verwante HBO opleidingen in Delft en Den Haag.
Hbo bachelor top-opleidingen Notenboom: binnen 3 jaar.
De hbo Bachelor studies van Business School Notenboom. Beide hbo studies duren drie jaar. Naast vakkennis, is het opdoen van praktijkervaring enorm belangrijk. En die doe je op tijdens praktische projecten, workshops, bedrijfsbezoeken en natuurlijk tijdens je stages bij internationale topbedrijven. Tijdens je afstudeerstage voer je een onderzoek uit bij een bedrijf en schrijf je een thesis, die je tot slot moet verdedigen. Bovendien ga je op een leerzame en leuke studiereis naar het buitenland.
Post-hbo beroepsopleidingen.
We helpen je graag verder. Wat vind je van de website? groen oranje rood. We willen onze website graag verbeteren. Heb je tijd voor 4 vragen? Ja, ik doe mee Nee, bedankt. 282 cursussen en opleidingen. Alle BIG-opleidingen in huis.
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Tijdens de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je techniek, management en economie zo in te zetten dat je in staat bent productieprocessen te verbeteren of organisaties winstgevend of milieuvriendelijker te maken. Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen. Kies dan voor de Engelstalige opleiding Tourism Management en ontwikkel jezelf tot pionier binnen de toeristische en hospitality sector en studeer midden in de toeristische praktijk in Zeeland. Voltijd / 3 jaar of 4 jaar / EN / Vlissingen. Tourism Management Associate degree. Ontdek je graag nieuwe bestemmingen en culturen en spreken vrije tijd, een gezonde levensstijl, reizen en gastvrijheid je aan?
Opleidingen Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten AHK.
bachelor / voltijd. De opleiding Docent dans is een breed georiënteerde vakopleiding, waarbij je naast de danstechnische ontwikkeling veel tijd steekt in het ontwikkelen van choreografische inzichten en kwaliteiten. bachelor / voltijd. De opleiding Docent muziek is een creatieve opleiding waarin je je muzikale en didactische talenten ontplooit.
Voltijd bachelor master opleidingen Hogeschool Saxion.
Direct naar de inhoud Direct naar de zoekfunctie. Navigatie openen Homepage. Opleidingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Cursus / nascholing. Studeren bij Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Ik wil mij inschrijven. Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen.

Contacteer ons

Zoeken naar hbo opleidingen