communicatie opleiding hbo
Senior Communicatie Adviseur N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen / Villamedia. Zoek. Sluiten. Menu. Maak favoriet. Deel via Twitter. Deel via Facebook. Deel via LinkedIn. Deel via WhatsApp. Deel via e-mail. Kopieer link. Maak favoriet. Deel via Twitter. D
Een afgeronde communicatie opleiding op minimaal hbo-niveau. Tenminste 10 jaar ervaring als Communicatie Adviseur, het liefst binnen een vergelijkbaar bedrijf. Aantoonbare affiniteit met/kennis van energie en energietransitie. Je kunt communicatieprojecten zelfstandig opstarten en succesvol uitvoeren, zowel op het gebied van interne als externe communicatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Je bent goed in het schrijven van strategische communicatieplannen. Als Senior Communicatie Adviseur bij Gasunie weet jij het verschil te maken in het uitdragen van onze rol in de energietransitie. Je herkent politiek gevoelige situaties en kunt goed omgaan met tegenstrijdige belangen. Je communiceert gemakkelijk met zowel collegas als externe bureaus. Mensen omschrijven jou als een professional die goed kan luisteren en in staat is in korte tijd goede interne en externe relaties op te bouwen. De communicatieprofessional zal inhoudelijk rapporteren aan de manager van de afdeling Corporate Communicatie. Wat bieden we je? Een pakket van arbeidsvoorwaarden dat o.a.
hbo sales
Communicatie voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bekijk onze hbo-opleidingen. Werken en leren deeltijd. Hulp bij je studiekeuze. Online Open Dag 10 april. Wij doen onderzoek naar. Bekijk de projecten. Maak kennis met onze lectoren. Wie zijn wij. Neem contact met ons op. Werken bij Inholland. Bekijk onze vacatures. In het kort. Na je opleiding. Jij leert veel meer van communicatie door je vast te bijten in echte praktijkvraagstukken.
boostingpeople.com
BSc Communicatie en Informatiewetenschappen Tilburg University. Tilburg University. Understanding Society. Follow us on YouTube. Visit our facebook page. Follow us on Twitter. Visit our flickr page.
Communicatie en Informatiewetenschappen studeren in Tilburg. Studenten beoordelen deze opleiding al een aantal jaar als de beste opleiding Communicatie en Informatiewetenschappen van Nederland Elsevier Beste Studies. Ze zijn onder andere erg te spreken over de onderzoeksvaardigheden die ze opdoen binnen de opleiding.
boostingpeople.com
Vacature: Functioneel beheerder, Raad van State Werken voor Nederland. LinkedIn icon. Twitter icon. Facebook icon. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search
Salarisniveau schaal 10. Niveau Bachelor HBO. Reageren voor 19 april. Plaatsingsdatum 3 april 2021. Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Het opstellen van functionele specificaties voor informatiesystemen, uitvoeren van acceptatietesten en het maken van gebruikershandleidingen. Als ervaren functioneel beheerder draai jij daar je hand niet voor om. Help jij mee om de Raad van State helemaal klaar te maken voor de digitale toekomst en de dienstverlening te verbeteren? Als functioneel beheerder speel jij een centrale rol in het optimaliseren van de informatiesystemen. Jij stelt de specificaties op waar ze aan moeten voldoen en zorgt ervoor dat wijzigingen goed worden doorgevoerd. Je maakt handleidingen en informeert de gebruikers over wijzigingen. Zijn er vragen of problemen? Dan bellen ze jou voor ondersteuning. Communicatie met de gebruikers is een van de belangrijkste onderdelen van jouw dagelijkse werkzaamheden.
https://silentspeakers.nl/communicatietraining/
Medewerker marketing en communicatie niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
Plan studiekeuze advies afspraak. Online studie kiezen. Succesverhalen en excellentie. Wall of fame. Studeren bij het Alfa-college. Numerus fixus en wachtlijst. Schoolkosten en studiefinanciering. Taal en rekenen. Vakantie en vrije dagen. Van aanmelding tot student. Ondersteuning bij studeren. Voorzieningen voor studenten. Fit en sport. Fit for life. Topsport en leren. Lectoraat Alexander Grit. Practoraat Birgit Pfeifer. Wie zijn wij? Over het Alfa-college. Klachten en complimenten. Educatie en inburgeren. Meld je aan. Opleidingen en cursussen. Economie en administratie. Medewerker marketing en communicatie GRONINGEN. GRONINGEN, BOL, niveau 4, opleidingsduur 3 jaar Medewerker marketing en communicatie. De opleiding Medewerker marketing en communicatie is een afwisselende en uitdagende opleiding, waarin veel van je gevraagd wordt.
HBO thuisstudie Communicatie en Media en MBO NIMA marketing.
Kort HBO Professionele communicatie LOI, 2x329. Kort HBO Marketingcommunicatie met multimedia LOI, 2x279. Kort HBO Mediacommunicatie LOI, 3x279. Kort HBO Communication and multimedia design LOI, 12x225. Associate degree Media design LOI, 24x189, wettelijk erkend, stage. HBO-bachelor Communication and multimedia design HBO Communication and multimedia design LOI, 48x179, wettelijk erkend, stage.
Communicatie Opleidingen Online Thuisstudie Communicatie NHA.
Volg thuis een communicatie opleiding van NHA en ontvang na voltooiing een officieel diploma of getuigschrift. Van een opleiding Communicatie Management tot een cursus copywriting: haal het beste in jezelf naar boven met een thuisstudie! Je kunt studeren onder begeleiding van een persoonlijke vakdocent die jou bijstaat totdat je geslaagd bent. We bieden dan ook een 100% examengarantie. Kies voor een online communicatie opleiding van de NHA.
Docent communicatie: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken, Toekomst Skills.
De docent communicatie heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan bijvoorbeeld Communicatiewetenschap, Communicatie, Communicatie en Informatiewetenschappen' of Tekst en Communicatie' en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent communicatie. De 5 best beoordeelde opleidingen tot Docent communicatie.
Vacature: stage bij ROEG! RTV Drenthe.
Ook ga je zelfstandig op pad met een camera en lever je verhalen aan over de Drentse natuur. Om voor deze stageplek in aanmerking te komen volg je een opleiding Communicatie met kennis, ervaring van of affiniteit met de journalistiek of Journalistiek op HBO-niveau.
Hbo Associate degree Communicatie Avans Academie.
Om je netwerk te verbreden en werkervaring op te doen, werken we niet alleen binnen de schoolmuren, maar gaan we ook bij bedrijven langs en werken intensief met hen samen. Wat ook bijzonder is aan de Ad Communicatie is dat je getraind wordt door zowel docenten uit het hbo, docenten uit het mbo en mensen uit het bedrijfsleven. Er is dus een grote variatie aan expertise in huis. Wat ons tot slot onderscheidt van de bachelor is dat we ons veel meer richten op online communicatie. Een blog is tegenwoordig al oud. Er moet continu gezocht worden naar originele manieren om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daar spelen we met de Ad Communicatie op in. Jouw doel is om met taalgevoel en een creatieve inslag nieuwe content te creëren en dit aan het bedrijf of aan de klant te presenteren.
ArtEZ University of the Arts Arnhem Enschede Zwolle. Pijl naar rechts pictogram. navigation.header.logo.alt. ArtEZ University of the Arts. ArtEZ University of the Arts. ArtEZ University of the Arts. Facebook icoon. Instagram icoon. Twitter icoon. Youtube
Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. Alle activiteiten van ArtEZ. 09.00 tot 21.00 uur Zwolle Meeloopweken Jazz Pop Zwolle 15 februari-1 april.
Communicatiekunde Rijksuniversiteit Groningen.
Specifieke eisen Extra informatie. Bachelor Communicatie en Informatiewetenschappen of Communicatiewetenschappen, Bachelor Informatiekunde inclusief minor Communicatie en informatiewetenschappen van de RUG, Bachelor Nederlandse taal en cultuur van de RUG inclusief minor Communicatie en informatiewetenschappen. Studenten met een WO-Bachelordiploma van een andere letterenopleiding of Taalwetenschap kunnen na overleg en na toestemming van de Toelatingscommissie toegelaten worden, alsook HBO studenten met een bachelor Communicatie of aanverwacht gebied.

Contacteer ons

Resultaten voor communicatie opleiding hbo